Kokeriet

Hva skal du spise til middag?

Pulled pork

Korean bbq-style med steambun og ris.
Langtidskokt gris med bbq, fennikel og purre, serveres med høst ris, ruccola med sylta jordskokk, steam buns og sriracha majones.

NOK 100,-

Stekt seifilet

m/potetmos, erter og sennepssaus.
Dill og sitron marinert stekt sei, potetmos, stekte grønne erter med løk og hvit fiskesaus med sennep.

NOK 100,-

Pulled Pork

Korean bbq-style med steambun og ris.
Langtidskokt gris med bbq, fennikel og purre, serveres med høst ris, ruccola med sylta jordskokk, steam buns og sriracha majones.

NOK 100,-

Stekt seifilet

m/potetmos, erter og sennepssaus.
Dill og sitron marinert stekt sei, potetmos, stekte grønne erter med løk og hvit fiskesaus med sennep.

NOK 100,-

Book et bord på Kokeriet

©2019 All Rights Reserved.